Sia Windig

Search our Site

Sia Windig

Werkwijs heb ik diverse paden bewandeld. De rode draad is wel kwaliteit onthullen: of het nu in mensen, natuur of organisaties is. Sinds 10 jaar werk ik als freelancer voor grotere bedrijven zoals Vattenfall, de Algemene Rekenkamer, RVO en NBA. Dit wissel ik af met opdrachten voor ZZP'ers en MKB-ondernemers.. Ik schrijf online teksten, mijn foto's vertalen het verhaal in beeldtaal en met mijn Sociale Media strategie zorg ik dat deze verhalen ook worden gevonden.

 "Waarom maak je een bepaalde foto?", werd mij laatst gevraagd. Er is niet één antwoord. Het kan een kleurencombinatie zijn, een blik, een houding, een interessante structuur, een lijnenspel. Iets valt me ​​op. De foto vertelt het verhaal dat ik wil. Het is een zoektocht en een hele plezierige jacht. 

Ik heb met Sia samengewerkt in haar rol als contentmanager en fotograaf. Twee disciplines waar ze onmiskenbaar toegevoegde waarde heeft laten zien. Sia is op haar best als de uitdaging groot is, dan bijt ze zich vast en laat niet meer los voordat het goed en klaar is. Als fotograaf houdt ze bij de shoot al rekening met de content en de frames die het contentsysteem voorschrijft. Dat is heel efficiënt en leidt tot mooie resultaten. Gewoon heel prettig - en agile! - werken met Sia!

Bert Smit | Senior Communications Advisor bij Vattenfall - 22 januari 2020

Sia is een aanwinst voor je team! Natuurlijk schrijft ze goede teksten waarbij ze altijd rekening houdt bij wat er nodig is zoals SEO, maar ze maakt daarnaast ook prachtige foto’s. Als onderdeel van een agile team ziet ze heel goed wat er nodig is en kan dit duidelijk verwoorden waardoor je als team groeit. Echt een aanrader.
Lieke Kamp | Digitale innovaties en strategie | senior product owner | designsprinter - 6 mei 2019

Voor meer inzicht in mijn loopbaan en andere aanbevelingen, ga naar mijn LinkedIn account.

Pas als iets zichtbaar wordt, kun je jezelf ertoe verhouden

Hoop moet je kunnen vastpakken, zegt Maaike Ouboter in het boek Hoop. 100 wetenschappers, kunstenaars en ondernemers vertellen wat hun hoop geeft. ‘Het kan helpen om een groot probleem te reduceren tot een simpele handeling, zoals het oprapen van plastic. Zodat het een gezicht krijgt en tastbaar wordt. Want pas als iets tastbaar wordt, kun je je er zelf toe verhouden.’ Met mijn beelden en verhalen zorg ik voor connectie, voor verhoudingen.

Bekijk mijn portfolioHet juiste moment pakken

Wat is de essentie van wat mijn klant of bedrijf wil tonen? Ik neem de tijd om me te verdiepen in wat gezien moet worden. Hier zie je de uiterste concentratie van Gerrie Leunk die de Willem Jacob tussen de boeien door manoeuvreert.


catch of the day

Beet

Niets mooiers dan iemand die doet wat hij het liefste doet op een prachtige plek. Met een knalrode hengel die in het oog springt.
logo