Werk met mij

Search our Site

Ondersteuning voor jouw bedrijf


Je hebt een onderneming of werkt in een bedrijf wat online zichtbaarder wil worden. Waarschijnlijk ben je op bepaalde gebieden tevreden en wil je op specifieke gebieden een steun in de rug. Ik werk als freelancer in bedrijven en voor bedrijven. 

Kies hieronder wat jou verder gaat helpenRelevant door foto's

Heb je fotomateriaal nodig om jouw product, boek, onderneming of techniek te promoten? Eerst spreken we af wat je nodig hebt, welk formaat en voor welk medium.  Dan kom ik naar je toe voor een photoshoot of ga aan het werk en stuur je snel het digitale beeldmateriaal, klaar voor gebruik.

Portfolio zakelijke klanten

Online communicatie

Ik schuif graag aan bij een project, zoals een nieuwe website inrichten, content maken voor nieuwe middelen of producten. Mijn favoriete vorm van werken is agile. Er zit vaart in, er is samenwerking met verschillende disciplines en een duidelijk haalbaar doel.

Profiel op LinkedIn

Content voor sociale media

Wat heb je nodig? Een aantal kant-en-klare posts voor verschillende media om op te starten? Iemand die wekelijks voor jou posts maakt en plaatst? Een paar artikelen op LinkedIn?
Afgestemd op jouw doelgroep en wensen, maak ik iets moois en relevants voor jou.

Vertel me meer

Tone-of-visuals / fotografieworkshop

Met een tone-of-visuals bepaal je hoe jouw onderneming oogt, wie je aanspreekt. Wat straalt jouw online presence uit? Professioneel, duurzaam, effectief? Met mijn strategie past jouw uitstraling als een jas. Workshop mogelijk waarbij je als bedrijf een inspiratiestaalkaart maakt d.m.v. opdrachten. Methode: design thinking.

Vertel me meer

Klantverhalen met impact

Laat zien hoe relevant je bent. Ik schrijf en verbeeld verhalen waarmee jij jouw toekomstige klant laat zien: dit is wie ik ben, wat mijn bedrijf is, dit maken we hier, hier staan we voor.
Een verhaal waarmee je een onderscheidend bedrijf neerzet. Met foto's die de kwaliteit van jouw onderneming tonen.

De kracht van klantverhalen

Content, klaar voor een jaar

Soms kom ik mensen tegen die niets met planning en weinig met posts voor social media hebben. Een contentkalender met ideeën voor het hele jaar, kan dan een oplossing zijn. De planning, spreiding en diversiteit is gewaarborgd. Een stapje verder is ook mogelijk: we spreken af dat ik regelmatig jou posts aanlever. 

Vertel me meer

logo